3000 Üniversite Öğrencisi Mersin Teknopark'ı Ziyaret Etti

3000 Üniversite Öğrencisi Mersin Teknopark'ı Ziyaret Etti

24.09.2013
3000 Üniversite Öğrencisi Mersin Teknopark'ı Ziyaret Etti

Üniversite öğrencilerine yönelik, her yıl akademik ve sosyal imkanları tanımalarına yardımcı olmak için düzenlenen Oryantasyon Programı'nın Mersin Teknopark ayağı bu yıl da başarı ile tamamlandı. Program kapsamında Mersin Teknopark’ı ziyaret eden öğrenciler, Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve  Mersin Teknopark hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.

Üniversiteli olmanın heyecanını yaşayan gençler, kariyerleri için atacakları adımlarda Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde onlar için yaratılan fırsatlar, staj, part-time, full-time çalışma olanakları ve firmaların projelerine dahil olarak tezlerini yapabilme olanakları hakkında bilgilendirildi.

Teknopark bünyesinde gerçekleşen projeleri  ilgiyle dinleyen gençlere, mezun olan öğrencilerin yararlanabileceği İşKur hizmet noktası, Mersin Teknopark - İşKur işbirliği ile yürütülen "Teknopark UMEM" eğitimleri anlatıldı.

Çiftlikköy Kampüs'ü içinde kurulan Mersin Teknopark'ın hedeflerinden biride, geleceğin girişimci adayı genç beyinlerin daha iyi bir geleceğe sahip olmalarına yardımcı olmak, öğrencilik yıllarında kazanacakları bilgi ve pratikle Türkiye’nin önde gelen Ar-Ge firmalarını kurmalarını sağlamaktır.

 

Sosyal Medya